Algemene Voorwaarden

vergrootglas

Dit zijn de Algemene voorwaarden van Lizzy’s Oase:

Cliënten dienen altijd eerst naar een reguliere arts te gaan om bepaalde ziektes uit te sluiten!

Behandeling bij een bepaalde ziekte kan eventueel wel, maar dan alleen met toestemming van de behandelend arts en/of specialist.

Medicijngebruik dien je vooraf te melden. (Bij de intake).

Al je persoonlijke en medische gegevens worden zonder schriftelijke toestemming nooit aan derden verstrekt en/of openbaar gemaakt.

Je dient te zorgen dat je schoon gewassen bent bij aanvang van een behandeling.

Lizzy’s Oase is niet verantwoordelijk voor schade en/of letsel, in welk opzicht dan ook, aan het lichaam, naar aanleiding van een door mij uitgevoerde behandeling.

Lizzy’s Oase Alternatieve geneeswijzen is niet verantwoordelijk voor beschadiging, verlies of diefstal van persoonlijke bezittingen.

Betaling dient gelijk na de behandeling, contant te gebeuren, er is geen pin mogelijkheid. Bij voorkeur gepast betalen. Alleen bedrijven hebben de mogelijkheid om via factuur te betalen.

Afspraak voor een behandeling of coaching dienen binnen 24 uur voor aanvang geannuleerd te worden. Lizzy’s oase is anders genoodzaakt de kosten voor de behandeling of coaching in rekening te brengen.

In geval van overmacht houdt Lizzy’s Oase zich ten alle tijden het recht voorbehouden om de afgesproken behandeling te annuleren en op te schorten naar een ander tijdstip.

Cadeaubonnen zijn niet in te wisselen voor contant geld.

Mijn behandelingen zijn niet erotisch getint.

Deze algemene voorwaarden zijn op iedereen van toepassing.

vergrootglas