Kangen Water

Dia1

11 redenen voor de Bewuste Mens om Kangen water te drinken…

In de realiteit van onze huidige maatschappij hebben we elke dag te maken met verzuring en vergifting van zowel ons fysieke en energetische lichaam. Gelukkig krijgen we steeds meer middelen tot onze beschikking om ons (licht)lichaam te reinigen en beschermen tegen de vervuilers van onze maatschappij.

Kangen water is een erg krachtig middel om je lichaam te ontzuren en ontgiften. Dit water wordt in Japanse ziekenhuizen en klinieken al tientallen jaren gebruikt en wordt daar officieel gezien als medicinaal water. De hoogste kwaliteitsstandaarden zijn behaald door de fabrikant van Kangen water, Enagic.

Er kunnen voor de Bewuste Mens 11 redenen worden benoemd om Kangen water te drinken.

Kangen water:

 1. 1.       …dringt op cellulair niveau door en voert zuren en gifstoffen af
 2. 2.       …draagt bij aan het creëren van een alkalisch lichaam dat beter tegen ziekten bestand is
 3. 3.       …levert directe energie in de lichaams cellen
 4. 4.       …bevat een hoge concentratie van anti-oxidanten. Vrije radicalen worden bestreden en veroudering wordt geremd
 5. 5.       …kan bestrijdingsmiddelen van groenten en fruit wassen. Kraanwater is hier niet toe in staat !
 6. 6.       … wordt in Japan officieel erkend als medicinaal water

Door de hexagonale (zespuntige) structuur is het water beter in staat om op cellulair niveau schoonmaak te houden. Hierdoor worden alle gifstoffen en zuren die wij o.a. door chemtrails, voeding, stress en bestrijdingsmiddelen in ons lichaam krijgen beter afgevoerd. Dit proces wordt op wetenschappelijke basis onderbouwd in het boek van Dr. Mu Shik Jhon. Ons lichaam krijgt ook beter de mogelijkheid om de natuurlijke energie die wij allen om ons heen hebben tot ons te nemen en gezonder te worden. Ons lichaam bestaat immers voor meer dan 70% uit water en is hierdoor een krachtige geleider van energie. Dit neemt met zich mee dat als je water van de hoogste kwaliteit tot je neemt jij zelf beter in staat bent om energie te geleiden.

Het kost ons lichaam ook, elke dag weer, de nodige energie om de elektrosmog die wordt uitgezonden door het draadloze internet (WiFi en UMTS) en onze elektrische apparaten, zoals mobiele telefoons, te weerstaan. Doordat water geheugen heeft (zowel in ons lichaam als daarbuiten), heeft dit een grote uitwerking op ons lichaam. Het water dat uit de kraan komt heeft vaak een lange en pijnlijke reis onthouden voordat het in jouw glas terecht is gekomen. De chaotische structuur die ontstaan is, is niet bevordelijk voor jouw lichaam. Door dit elke dag tot je te nemen zal de structuur van het water in jouw eigen lichaam deze structuur zelfs kunnen overnemen, wat negatieve gevolgen met zich mee kan brengen.

Kangen water:

 1. 7.       …is vrijwel geheel vrij van elektrosmog en de hoeveelheid negatieve informatie is verminderd
 2. 8.       … draagt er aan bij om beter energie te kunnen geleiden
 3. 9.       …wordt gebruikt om de pH balans van huid en haar te herstellen. Het is een chemicaliën vrije alternatief op toners, cremes en conditioners
 4. 10.    …wordt ingezet om bacteriën bij contact te doden (E-coli, salmonella etc.), geheel chemie vrij
 5. 11.    …wordt gebruikt om oppervlaktes te reinigen en ontvetten. Geheel zonder inzet van chemicalien

De personen die het werk van Dr. Masaru Emoto kennen hebben de zespuntige structuur waarschijnlijk al herkend. In zijn onderzoek naar het effect van intentie en emoties op water heeft hij ontdekt dat door liefde en dankbaarheid uit te zenden er een mooie zespuntige structuur ontstaat. Dit in tegenstelling tot het uitzenden van negativiteit. Mag het dan ook zo zijn, dat door zespuntig water tot je te nemen, jouw lichaam beter in staat wordt om zich af te stemmen op de structuur en frequentie van liefde?

 

Zie de bronnenlijst voor de onderbouwing van dit artikel. Wil je meer weten mail of bel dan naar:

Marie-liz de Jongh

@: i[email protected]

Tel: 06 – 41571110

 

 

Hieronder de ervaringen van een aantal enthousiaste Kangen water drinkers:

“Al een tijd was ik op zoek naar goed water om te drinken omdat ik dat voor mijn gezondheid en spirituele ontwikkeling cruciaal vind. Uiteindelijk kwam ik uit bij Kangen water. Het enthousiasme, de kundigheid, puurheid en de ‘bewijsproeven’ van Thomas Hawker hebben me het laatste zetje inspiratie gegeven om voor Kangen water te kiezen. Hoewel het een behoorlijke investering is merk ik nu al dat de toegevoegde waarde die het drinken van dit bijzondere water levert niet in verhouding staat tot wat het kost. Heel mijn gezin, vrouw en 4 kindjes, heeft er baat bij. We voelen ons energieker en positiever en meer in balans. Daarom kan ik dit ook vanuit mijn hart aan anderen aanbevelen!”

–          Drs. Daniel Zavrel, Huizen

Directeur Being in Business, www.beinginbusiness.com

 

“Wat een geweldig energiek gevoel kreeg ik al snel van het drinken van het Kangen water! Het echte bewijs voor mij volgde niet veel later toen ik tot mijn verbazing mijn vaste fitness rondje ineens met gemak kon afmaken. Uithoudingsvermogen enorm  toegenomen, heerlijk!” Dit wil ik niemand onthouden…”

–       Leontien Janssen, Susteren

Bronnen:

YouTube: Kangen water in Japan: http://bit.ly/Kangen-japan

Enagic.com: Certificaten: http://bit.ly/Kangen-certificaten

Kangendemo.com: Demo van de Kangen machine: http://bit.ly/Kangen-demo

YouTube: Dr. Allen, Het belang van water kwaliteit: http://bit.ly/Kangen-DrAllen

Boek: The Water Puzzle and the Hexagonal key: http://bit.ly/Kangen-Hexa

Boek: De Boodschap van water, Masaru Emoto: http://bit.ly/Kangen-Emoto

Youtube: Water, het grote mysterie: http://bit.ly/Kangen-mysterie

Vortexvitalis.nl: Waterexpert Frank Silvis. Radaetisch: http://bit.ly/Kangen-waterexpert

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Posted by: Marie-Liz on