Volg je hart, behaal je doel. Voorkom oordelen.

IMG_8254

Het is moeilijk voor de meeste mensen. Nou, bijna voor iedereen. Wat zijn jouw doelen en heb jij die al behaald? Angst en excuses is een veel voorkomend probleem. Ja maar, what if, ik kan dit niet?! What if it works out? Heb je daar al eens aan gedacht? Angst is het negatief ego die jou er vanaf haalt je doel te bereiken. Altijd is er een excuus of een reden om iets niet te doen. Angst om te groeien of angst om te falen. Waar ligt jouw focus op?

Het duiveltje en het engeltje. Iedereen kent ze. Rustig zitten ze op je schouders te wachten en te kijken wanneer ze kunnen inhaken op een belangrijk moment in je leven. Als mens zijn we veel geneigd altijd naar het negatief ego te luisteren. Oordelen over anderen, oordelen over jezelf, oordelen over situaties en hoe anders jij het wel niet zou doen. Ik heb een tijdje niks gepost op social media en ben aandachtig gaan kijken wat de mens over het algemeen zegt en post. Je hebt 2 manieren waarop je leeft. Op wat je naar buiten laat zien en hoe je daadwerkelijk bent. Er zijn maar weinig mensen die echt hun hart op de tong hebben. Die daadwerkelijk alles uiten wat er diep in hun verborgen ligt. Sommige zijn extreem in hoe slecht alles continu gaat en daar in tegen posten ze quotes op hun timeline die totaal iets anders zeggen.

Wat mijn boodschap is? Weet jij wat er daadwerkelijk door je heen gaat?  We hebben zo’n 65.000 gedachtes op een dag. Ben jij bewust welke woorden en oordelen daar in verborgen liggen. Ik daag je uit. 1 dag totaal niet te klagen. Niet over je lichaam, eetgedrag, de luidruchtige buurman, je kinderen, je man of vrouw etc.

Zullen we eens kijken of dat verandering in je systeem kan brengen. Ik denk het wel. 😉

Wil jij hier hulp bij? Dat kan! met onze coaching programma of training zorgen wij voor een blijvend resultaat!

Comments are closed. Posted by: Marie-Liz on