Energetische Crystal Healing

Energetische Crystal Healing hersteld de balans tussen lichaam en geest, zodat de aanwezige blokkades kunnen worden opgeheven.

Het is belangrijk om in deze tijd niet alleen fysiek en mentaal gezond te zijn maar ook energetisch. Onbewust zijn wij de hele dag bezig met prikkels. Hoe komt het dat als jij iemand nooit hebt ontmoet jij vaak meteen een indruk van de desbetreffende persoon kan krijgen? Wat doet jij als je op jouw vinger slaat met een hamer? Dan pakt jij met jouw andere hand jouw pijnlijke duim of vinger vast om de pijn zo snel mogelijk te verminderen. Als jij een kind hebt en hij of zij valt, dan plaatsen de meeste ouders meteen hun hand op de pijnlijke plek. Dan zie je dat jouw kind daar positief op reageert. We voelen ons vaak beter als we onze huisdier aaien of als je een omhelzing krijgt van een persoon waar jij van houdt. Dat zijn allemaal vormen van energie-uitwisseling.

Energetische Crystal Healing is het bewust behandelen van de energie stroom die om elk levend wezen heen zit.

Met deze alternatieve geneeswijze kan je trauma’s, angsten, stress en bijvoorbeeld depressies behandelen en kan je de blokkades in jouw energetisch systeem opheffen waardoor jij weer in balans komt.

Door spanningen en gebeurtenissen uit het verleden krijg je vaak lichamelijke klachten die niet door een reguliere arts te verklaren zijn.

In het eerste gesprek (met coaching technieken) ben ik al bezig om het onderbewuste naar boven te halen. Hierna gaan we naar de behandeltafel om de blokkades direct te behandelen en het energetisch lichaam weer op te laden met  nieuwe energie.

Ik maak gebruik van zelf opgeladen Universele stenen om het genezingsproces sneller te laten verlopen.

De behandeling met Energetische Crystal Healing haalt vaak onverwerkte emoties naar boven waardoor u zich weer dingen kunt herinneren en verwerken. Tijdens de behandeling/coaching kunt u prikkelingen voelen, koud en/of warm gevoel en spiertrekkingen krijgen. Dit houd in dat de blokkades opgeheven worden.

De aantal behandelingen met Energetische Crystal Healing is voor elk individu verschillend. Meestal vinden er gemiddeld 3 behandelingen plaats.

Vaak gaat deze geneeswijze gepaard met onze coaching trajecten. Zo kunnen we het energetisch systeem blijvend schoonhouden door het bewust maken van gedachten patronen. Het doorbreken van vicieuze cirkels en nieuw gedrag aanleren zorgt voor een blijvend resultaat!

tekafloweroflife