Agenda

Events Agenda

Workshops

De workshop van oktober zitten vol! 12 en 26 november zijn de volgende workshops! Geef je snel op want ze zitten weer bijna vol!

Workshop Goddess Energy

 

 

Nationale gezondheidsbeurs

Op zoek naar inspiratie tot een meer bewuste, verantwoorde lifestyle? Kom naar de Nationale GezondheidsBeurs 2015.

Bezoek de Nationale GezondheidsBeurs op 5, 6, 7 of 8 februari 2015 in de Jaarbeurs Utrecht, met 35.000 bezoekers en 250 exposanten de grootste consumentbeurs op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl. Volop keuze in 6 thema’s: Medisch & Zorg, Beauty & Verzorging, Eten & Drinken, Sport & Avontuur; Body & Mind en Health & Technologie. Tas met goodies voor elke bezoeker. We starten elke dag met een spetterende, muzikale energizer als opening!

Meet & Greet motiverende sprekers als Rens Kroes, Dr. Frank, Radmilo Soda, Dennis van der Geest en monnik Geshe Ngawang Zopa (leerling Dalai Lama). Sfeervolle paviljoens, actieve workshops, smakelijke proeverijen, de nieuwste trends en leerzame presentaties rond voeding en gezondheid. Interactieve demonstraties en advies. Veelzijdige gezondheidstesten. Antwoord op vele medische vragen. Pure wellness verwennerij met massage of make-up. Leer koken (en daarna culinair genieten) van topkoks in Europa’s Gezondste Kooktheater. Bewegen en fitness op elk niveau met motiverende instructeurs. Knetterverse feelgood food en healthy juice bars. Lessen in Yoga, Mindfulness, coaching en Oosterse bewegingsvormen voor innerlijke rust en ontspanning. Primeurs uit de digitale toekomst zoals Google Glass en Garmin Connect. En natuurlijk heel veel gezonde aanbiedingen, workshops en gadgets. Het gezondste dagje uit voor mensen met gezond verstand! Kijk op www.gezondheidsbeurs.nl voor het actuele programma.

De GezondheidsBeurs is van 5 t/m 8 februari dagelijks geopend van 10.00 tot 17.30 uur.

Marie-Liz kleur-3

 

 

 

 

De Gaaf Groen Beurs

Wat een mooi initiatief, de Gaaf Groen Beurs. Deze events heeft alleen maar pure groene producten. Van bio-brownies met echte wasabi wortel tot aan de nieuwste Tesla elektrische auto. Wij voelen ons dan ook erg vereerd dat wij ertussen mochten staan met ons Kangen water om mensen zelf eens te laten ervaren hoe goed echte hydratatie aanvoelt! Ja, echt een topdag! De volgende Gaaf Groen beurs zijn we er ook bij! 1 juni staan we op de Rawfood festival in Amsterdam! Kom jij ook? 

foto 1

 

Afgelopen zondag heeft bewustbewuster en water universiteit weer een zeer geslaagde dag gehad op het Raw Food Dutch Valley.

foto 1 (1)