Fysiotherapie de Gors

Op de donderdag is Lizzy’s Oase te vinden op de praktijk van Fysiotherapie de Gors. Het is een prachtige locatie waar je voor veel klachten terecht kunt. Na mijn ongeluk heb ik meer dan 20 therapeuten gehad. Op het moment dat ik bij Nienke van Kuijk (Manuele Therapeut) terecht kwam veranderde mijn wereld. Dit omdat zij de eerste was die een totale anamnese afnam. Ik kwam voor problemen met mijn nek maar er bleek veel meer niet goed te werken. In samenwerking met fysiotherapie begon de verandering die voor een wereld van verschil zou zorgen. De fysiotherapie praktijk heeft er voor gezorgd dat ik weer vertrouwen kreeg in de zorg.

Informatie Fysiotherapie praktijk de Gors:

Door de verschillende specialisaties hebben wij altijd de juiste therapeut voor de oplossing van uw klacht. Specialisaties zijn Fysiotherapie, Manuele therapie, Oefentherapie (Cesar therapie), Fysiotherapie op haptonomische basis en meer.

Extra activiteiten

– Fit 4 All: trainen in kleine groepen onder begeleiding.
– Relax en Fit massage: Sport en ontspanningsmassage.
 Back 2 Fit: Groepstraining voor mensen met rugklachten
Klik hier voor meer informatie.

De missie van fysiotherapie praktijk de Gors

Het leveren van hoogwaardige zorg. Dit door persoonlijke en doelgerichte benadering, samenwerking tussen de fysiotherapeuten onderling en met artsen en andere zorginstellingen. Dit zorgt voor een patiëntgerichte behandeling waarin de hulpvraag van de patiënt centraal staat.

Meer informatie of een afspraak plannen? www.gorsfysiotherapie.nl