Lady’s Weekend

Het Lady’s Weekend gaat weer van start! In de tijd dat het buiten koud wordt gaan wij het vuurtje bij jou van binnen op stoken.
Het weekend is volledig verzorgd. Huisje,eten, drinken en alle coachtrainingen, workshops en uitdagingen zijn inbegrepen. Een vol programma waarin jij jouw zelfvertrouwen en zelfacceptatie vergroot. Op deze manier zorgen wij ervoor dat jij jouw innerlijke kracht leert en durft aan te spreken. Door middel van Yoga,ontspanning, sport, bewust eten, gezelligheid en samenhorigheid ben jij weer geüpgrade voor 2016. (Mocht jij je alvast willen upgraden voor 2017 dan kan dat natuurlijk ;)) Deze uitdaging ga jij toch aan? Bel of mail ons voor meer informatie of aanmelding.

Lady’s Weekend ga je nooit meer vergeten. Het is compleet, met vallen en opstaan de slappe lach krijgen en een traan weg pinken. Met onbeschrijfelijk veel enthousiasme nemen Marie-liz en Manon je mee op dit spannende, confronterende en alles omvattend avontuur.
Na dit weekend sta jij als een vrouw met eigenwaarde, communicatief sterk is en die zelfverzekerdheid uitstraalt!

Het volgende Lady’s Weekend staat gepland van 29 januari tot 31 januari 2016. Geef je snel op! Kijk hier voor de prijzen!

IMG_0584
Lady’s weekend
IMG_0743
Lady’s weekend
IMG_0539
Lady’s weekend
IMG_0650
Lady’s weekend