Magnetiseren

Magnetiseren hersteld de balans tussen lichaam en geest, zodat de aanwezige blokkades kunnen worden opgeheven.

Wat doet u als u op uw vinger slaat met een hamer? Dan pakt u met u andere hand u duim of vinger vast om de pijn zo snel mogelijk te verminderen. Als u een kind heeft en hij of zij valt, dan plaatsen de meeste ouders meteen hun hand op de pijnlijke plek. Dan ziet u dat uw kind daar positief op reageert.We voelen ons vaak beter als we onze huisdier aaien of als je een omhelzing krijgt van een persoon waar u van houdt. Dat is een vorm van energieuitwisseling.

Magnetiseren is het bewust behandelen van de energie stroom die om elk levend wezen heen zit.

Met deze alternatieve geneeswijze kan je trauma’s, angsten, stress en bijvoorbeeld depressies behandelen en kan je de blokkades in je energetisch systeem opheffen waardoor u weer in balans komt.

Door spanningen en gebeurtenissen uit het verleden krijg je vaak lichamelijke klachten die niet door een reguliere arts te verklaren zijn.

In eerste instantie ga ik een gesprek met u aan om te kijken welke alternatieve geneeswijzen het beste bij u past.  Als dat Magnetiseren is kijken we eerst of we  problemen kunnen constateren waardoor u uit balans bent geraakt. Ondertussen (in het gesprek) ben ik al bezig met magnetiseren om het onderbewuste naar boven te halen. Hierna gaan we naar de behandeltafel om de blokkades direct te behandelen en het energetisch lichaam weer op te laden met  nieuwe energie.

Ik kan, als het nodig is, ook gebruik maken van edelstenen om het proces sneller te laten verlopen.

De behandeling met Magnetiseren haalt vaak onverwerkte emoties naar boven waardoor u zich weer dingen kunt herinneren en verwerken. Tijdens de behandeling kunt u prikkelingen voelen, koud en/of warm gevoel en spiertrekkingen krijgen. Dit houd in dat de blokkades opgeheven worden.

De aantal behandelingen met Magnetiseren is voor elk individu verschillend.