MY-ETOOL

MY-etool is een krachtig assessment, dat gebaseerd is op 30 jaar ervaring. Je hebt bepaalde gaven en handicaps. Samen houden die je talenten actief. MY-etool biedt je de kans om je talenten te verbinden met je diepste motieven en drijfveren. Het is een unieke kans om antwoorden te krijgen op alle denkbare logische niveaus. Deze antwoorden worden zelfs gekoppeld aan je emotionele en fysieke capaciteiten. En dat niet alleen. Het geeft je ook inzicht in je omgeving en in de externe kwaliteiten die je nodig hebt om optimaal te floreren in je samenwerking met anderen.

 

MY-etool biedt antwoord op alle dimensies. Je krijgt inzichten en doorzichten in je talenten en in de omgeving die daar optimaal op aansluit. “Zo binnen afgestemd, zo buiten neergezet” wordt mogelijk met MY-etool. Ervaar zelf de kracht van deze nulpunt-meting.

 

MY-ETOOL, onderdeel van het vernieuwde coachingsprogramma. Krachtig vanuit jouw kern de basis opbouwen naar jouw innerlijke kracht en geluk! Samengevoegd met de trainingsdagen van Lizzy’s Oase & Dynamic Coach zorgen wij voor een uniek en blijvend resultaat die jij keer op keer kan raadplegen.

 

Dynamic Coach Roy IJfs

Telnr: 06-22119638