Opleiding Bewustwording

Quantum Fysica en Bewustzijn. De laatste inzichten van de wetenschap leren ons dat alles in het universum in verbinding staat met elkaar. Ieder individu is een deeltje maar tegelijkertijd onderdeel van het geheel. De Big Bang theorie laat ook zien dat het universum ontstaan is vanuit één punt zodat alle materie en het verenigde veld nog altijd verbonden zijn. Het is belangrijk dat iedereen zijn eigen waarheid ontdekt. ‘Neem niet zomaar iets aan, behalve als het overeenkomt met jouw eigen ervaring en gevolgtrekkingen.’ –Buddha.

 

In deze basis opleiding leer jij jezelf kennen. Wat gaat er bewust en onbewust door jou heen? Kernkwaliteiten worden versterkt en Ego’s en Shego’s worden aan de kant gezet. Wat houd jou tegen om het beste uit jezelf te halen en wat kan jij doen om de elementen in jouw systeem te versterken? Jij leert weer op jouw innerlijke kompas varen naar liefde & geluk.

 

In de vervolgopleiding gaan wij nog een stuk dieper. Wat is jouw blauwdruk? Wat kan jij, wat mag jij, wat wil jij en wat doe jij?

 

 

Wil je meer informatie neem dan contact op via

FullSizeRender